medlem-blivmedlem Hvem kan blive medlem?
 
Du skal have en fuld faglig uddannelse i et af byggesektorens hovedfag, bestået afgangseksamen som bygningskonstruktør, husbygningsingeniør eller gennemgået Statens arkitektuddannelse og herefter har haft mindst 5 års beskæftigelse som arkitekt, hvoraf dog mindst 2 år som selvstændig praktiserende arkitekt. Krav om beskæftigelse i 5 henholdsvis 2 år gælder kun, når man driver egen tegnstue. Som ansat kan der søges optagelse umiddelbart efter afsluttet uddannelse.

Der kan optages medlemmer på dispensation for ovenstående uddannelseskrav, hvis ansøgeren har erhvervet sig kvalifikationer, der kan sidestilles hermed.

Medlemmerne må ikke drive eller have økonomisk interesse i håndværks - eller industrivirksomheder. Det skabende og formgivende hviler på en faglig og erfaringsmæssig baggrund, men derudover er kreativitet absolut afgørende for optagelsesnævnets vurdering af arkitekter, der søger optagelse i foreningen.

For at opnå medlemskab i ADA, skal ansøgningen vurderes af ADA's optagelsesnævn, der foretager en individuel vurdering af hver enkelt ansøger.

Har du et spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!
 
Associerede Danske Arkitekter
Brorsonsvej 2A
6270 Tønder

T: 32 52 66 90
M: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. W: www.ark-ada.dk
facebook button   LinkedIn-button